Ruilen en retourneren bij Babydingetjes

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Conform de wet op de verkoop op afstand heeft u het recht om uw aankoop te retourneren zonder opgave van reden. Dit geldt voor alle producten die Babydingetjes verkoopt, mits het artikel in originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt teruggestuurd wordt. Retour zenden moet binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw pakket gebeuren. 

Retouradres:
Babydingetjes
Helmondstraat 33
5224 XN ‘s-Hertogenbosch

Zorg ervoor dat uw pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met uw naam, adres, bankrekeningnummer en het factuurnummer. Na ontvangst van uw pakketje stort Babydingetjes uw aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeurd zijn.

Kan ik mijn bestelling omruilen?

Liever een ander maatje of kleurtje? Geen probleem. In principe gelden dezelfde regels als bij de retourprocedure. U heeft 14 kalenderdagen de tijd om uw aankoop terug te sturen.

Neem intussen contact op met onze klantenservice via e-mail (info@babydingetjes.nl) om het gewenste artikel te laten reserveren. Vermeld duidelijk uw naam, factuurnummer en het artikel dat u wilt omruilen.

Het om te ruilen artikel dient in originele verpakking en onbeschadigde en ongebruikte toestand te worden teruggestuurd naar :

Babydingetjes
Helmondstraat 33
5224 XN ‘s-Hertogenbosch

Zorg ervoor dat uw pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een begeleidend briefje bij met uw naam, adres en het factuurnummer. Na ontvangst van de retourzending stuurt Babydingetjes zo snel mogelijk het artikel in het juiste maatje of kleurtje naar u toe.

Waarom betaal ik verzendkosten voor het retourneren van een bestelling?

De kosten voor verzending die we op onze website rekenen, zijn daadwerkelijk gemaakte kosten door Babydingetjes. De verzendkosten zijn altijd voor rekening van de klant, dus ook voor retourneren. Niet leuk 🙁 , maar wij rekenen wel op uw begrip hiervoor.

Als u twijfelt over een aankoop, kunt ons altijd contacteren voor advies. We helpen u met plezier, en vinden het geen moeite om iets op te meten of extra informatie te geven.